Pałacyk Tyrolski to najstarszy, reprezentacyjny budynek w Żyrardowie, wybudowany w latach 1867-1871 przez Karola Augusta Duttricha dla swojego zięcia
W odremontowanych wnętrzach pałacyku działa restauracja The Spirit (Duch).
Właścicielowi restauracji zadaliśmy trzy pytania związane z jakością podawanych w restauracji potraw. Pytania były w imieniu osób dbających o swoje zdrowie, które na co dzień starannie dobierają produkty spożywcze na takie, które są wolne od konserwantów, syropu glukozowo-fruktozowego czy sztucznych ulepszaczy smaku.
- Czy takie osoby mogą bez obaw skorzystać z Państwa usług gastronomicznych?
- Jeśli tak, to dlaczego?
- Czy klienci zadają pytania o jakość podanych potraw, czy raczej jest im to obojętne?
Otrzymana odpowiedź:
Nasza restauracja korzysta z najlepszych jakościowo produktów i nasi goście nie mają powodów, aby obawiać się o swoje zdrowie.
Rafał
Komentarz
Kilka dni później byliśmy świadkiem dostawy do restauracji realizowanej przez Chefs Culinar. To firma o niemieckich korzeniach, posiadająca obecnie w Europie 18 oddziałów. Jeden z oddziałów znajduje się w Wiskitkach.
Pytanie dodatkowe:
- Czy Państwa zapewnienie o bezpieczeństwie wynika z faktu, że dostawcą dla restauracji jest Chefs Culinar?
Aktualizacja: 9 marca
Do dzisiaj nie otrzymaliśmy odpowiedzi na pytanie dodatkowe.
cdn.
Aktualizacja: 10 marca
Artykuł powiązany:
Pytamy Chefs Culinar o jakość dostarczanych do restauracji produktów
Pola Neis
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...