MISZMASZ TWOJA GAZETA

PORTAL DLA DŁUŻNIKÓW, WIERZYCIELI, KOMORNIKÓW, SĘDZIÓW I PRAWNIKÓW
Dziś jest:  niedziela 28 kwietnia 2024r.

PRZEGLĄD PRASY

  • Miszmasz - Czarny Piar
  • Miszmasz - Czarny Piar
  • Miszmasz - Czarny Piar
  • Miszmasz - Czarny Piar
  • Miszmasz - Czarny Piar

aaaspiritPałacyk Tyrolski to najstarszy, reprezentacyjny budynek w Żyrardowie, wybudowany w latach 1867-1871 przez Karola Augusta Duttricha dla swojego zięcia

 

W odremontowanych wnętrzach pałacyku działa restauracja The Spirit (Duch).

 

Właścicielowi restauracji zadaliśmy trzy pytania związane z jakością podawanych w restauracji potraw. Pytania były w imieniu osób dbających o swoje zdrowie, które na co dzień starannie dobierają produkty spożywcze na takie, które są wolne od konserwantów, syropu glukozowo-fruktozowego czy sztucznych ulepszaczy smaku.

- Czy takie osoby mogą bez obaw skorzystać z Państwa usług gastronomicznych?

- Jeśli tak, to dlaczego?

- Czy klienci zadają pytania o jakość podanych potraw, czy raczej jest im to obojętne?

 

Otrzymana odpowiedź:

Nasza restauracja korzysta z najlepszych jakościowo produktów i nasi goście nie mają powodów, aby obawiać się o swoje zdrowie.

Rafał

 

Komentarz

Kilka dni później byliśmy świadkiem dostawy do restauracji realizowanej przez Chefs Culinar. To firma o niemieckich korzeniach, posiadająca obecnie w Europie 18 oddziałów. Jeden z oddziałów znajduje się w Wiskitkach.

 

Pytanie dodatkowe:

- Czy Państwa zapewnienie o bezpieczeństwie wynika z faktu, że dostawcą dla restauracji jest Chefs Culinar?

 

 

 

Aktualizacja: 9 marca

Do dzisiaj nie otrzymaliśmy odpowiedzi na pytanie dodatkowe.

cdn.

 

 

Aktualizacja: 10 marca

 

Artykuł powiązany:

Pytamy Chefs Culinar o jakość dostarczanych do restauracji produktów

 

aaaachefcul

 

 

Pola Neis

 

miszmasz-menu-module

NA SKRÓTY